Termeni si conditii

 

 

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre CHANTAL DESIGN SRL, prin intermediul magazinului virtual www.chanttal.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.

VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului chanttal (chanttal.ro)

Site-ul chanttal (chanttal.ro) este operat de societatea CHANTAL DESIGN SRL, cu sediul in STR. VULTURILOR, NR. 55, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/17315/2004, CUI RO16882913 denumita in continuare CHANTTAL Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului chanttal (chanttal.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 Informatii despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului chanttal (chanttal.ro) sunt produse textile noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv CHANTTAL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau din motive independente CHANTTAL.

Preturile afisate pe site contin TVA (19% din valoarea produsului).

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.

CHANTTAL nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia CHANTTAL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului livrat sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora, in cazul in care nu este vorba despre un produs personalizat.

GARANTIA PRODUSELOR

 Pe www.chanttal.ro sunt puse in vanzare produse textile de o calitate superioara. Aceste produse sunt confectonate in Romania de catre Chantal Design SRL si beneficiaza de garante in conformitate cu prevederile legale privind raspunderea pentru calitatea  produselor livrate, asa cum sunt evidentiate in continutul legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, care reglementeza garantia de conformitate si garantia pentru vicii ascunse.

 Garantam calitatea produselor cu condita respectarii instructunilor de utilizare si a prescriptilor de punere in functune, intretnere, depozitare, conservare si transport.

 Chantal Design SRL nu vinde produse second-hand, produse defecte sau produse de o calitate mai scazuta decat standardele de piaÅ£a corespunzatoare.

 

COMANDA

Comenzile se pot efectua online sau telefonic. Comenzile online Orice persoana interesata poate plasa o comanda, completand formularul de comanda din sectiunea speciala in acest sens. Aceasta metoda este preferabila deoarece produsele si cantitatea sunt identificate clar si sigur si aveti acces in permanenta la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP. Inregistrarea fiecarei persoane se va face utilizand date concrete, corecte si valide, completand toate campurile solicitate.

 

In situatia in care adresa de facturare este diferita de cea de livrare, acest lucru se va mentiona expres. Magazinul nostru virtual foloseste un cos de cumparaturi. Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe butonul "Finalizare Comanda". Pentru comenzi telefonice, se va suna la numarul de telefon 0722-20.30.46, urmand ca un consultant al societatii CHANTAL DESIGN S.R.L sa ii preia comanda. Intervalul orar in care se pot plasa comenzi telefonice este de luni pana vineri, de la ora 10.00 – 18.00,sambata 10.00 – 15.00

Daca CHANTTAL confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Acceptarea comenzii de catre CHANTTAL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea CHANTTAL catre Cumparator, conform careia comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare,  fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului.  CHANTTAL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre CHANTTAL. Confirmarea se face electronic (e-mail) dupa verificarea comenzii.

 

MODALITATI DE PLATA

Plata se poate face on-line cu cardul sau la livrare, numerar.Pentru restul Europei,plata se poate face numai prin cardul de credit/debit.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

DREPTUL CONSUMATORILOR

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si chanttal (chanttal.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si modificarea si completarea unor acte normative.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul chanttal (chanttal.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CHANTTAL DESIGN S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori alta persoana.

Scopul colectarii datelor este : efectuarea de tranzactii pe website-ul CHANTAL DESIGN S.R.L si comunicarea de mesaje publicitare si informative  despre activitatea CHANTAL DESIGN S.R.L sau a partenerilor sai.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea tranzactiei prin intermediul website-ului CHANTAL DESIGN S.R.L.. Refuzul dvs. determina imposibilitatea efectuarii tranzactiei prin site-ul web CHANTAL DESIGN S.R.L.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: operatorul si detinatorul datelor personale prelucrate.

Va aducem la cunostinta ca, prin acceptarea "Termenilor si conditiilor de utilizare a website-ului CHANTAL DESIGN pentru clienti", din care face parte prezenta "Nota de informare privind protectia datelor personale", va exprimati totodata acordul de a primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de CHANTAL DESIGN S.R.L sau de partenerii sai.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vaputeti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la CHANTAL DESIGN S.R.L.-DIRECTOR ECONOMIC, fie prin e-mail la adresa store@chanttal.ro, fie prin posta, la adresa CHANTAL DESIGN S.R.L. din Bucuresti, str. Vasile Lucaciu nr.82-84, sector 3. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugamj sa ne informati cat mai curand posibil.

RECLAMATII

CHANTTAL raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Reclamatiile vor fi efectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare:

-reclamatiile se transmit in scris la adresele store@chanttal.ro

-reclamati se transmit in maxim

-reclamata va fi insotta de date concrete legate de numarul comenzii, numarul facturii, numarul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamatei, cauzele presupuse a fi condus la reclamate, pretentile clientului.

CHANTTAL va raspunde reclamatiei in termen de max. 3 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, CHANTTAL poate sa decida:

*remedierea marfii reclamate pe cheltuiala sa;

*plata contravalorii marfurilor

*respingerea reclamatiei;

Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.

Clientul nu este indreptatit sa solicite daune interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la CHANTTAL, daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si CHANTTAL va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


FRAUDA


In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. chanttal (chanttal.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

DREPT APLICABIL 

Prin folosirea site-ului chanttal (chanttal.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si Administratorii chanttal (chanttal.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI 

Administratorul chanttal (chanttal.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului chanttal (chanttal.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email store@chanttal.ro  

Anexa 1 la Termeni si conditii

Formular de retragere

Prezentul formular se trimite completat, doar daca doriti sa va retrageti din contract, la adresa de e-mai l: store@chanttal.ro sau prin posta, semnat de dvs., la adresa Chanttal Design SRL din Bucuresti, Str . Vasile Lucaciu nr.82-84, sector 3.

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

a. Comandate la data de                        /primite la data de                            ;

b. Numele consumatorului(consumatorilor)                                                    ;

c. Adresa consumatorului(consumatorilor)                                                     ;

d. Semnatura consumatorului(consumatorilor) (se aplica doar in cazul in care acest formular este notificat  pe hartie)

e. Data