Politica de returnare

 

Retururi

In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail store@chanttal.ro si la numarul de telefon: +(4) 0722203046, in termen de 14 zile de la data primirii produsului. Odata primita si verificata solicitarea dumneavoastra, veti primi un e-mail de confirmare, in termen de 7 zile.

Comenzile returnate vor fi trimise la adresa Str. Vasile Lucaciu, Nr. 82-84, Sector 3, Bucuresti, firma Chanttal Design SRL.

Nu se accepta retururi la magazinele CHANTTAL si la magazinele partenere CHANTTAL.

Atentie!

Din motive operationale, CHANTTAL isi rezerva dreptul de a schimba produse sau masuri. 

 

Politica de returnare

  1. 1.       Produsele pot fi returnate in 14 zile de la transmiterea de catre client a solicitarii de returnare. Ele trebuie sa aiba eticheta CHANTTAL, sa se afle in ambalajul original si  sa fie insotite de toate documentele cu care au fost livrate, exceptie fac cele care se incadreaza in OUG 34/2014.
  2. 2.       Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: sa nu fie deteriorate, purtate, modificate, spalate. 
  3. 3.       Pentru a returna un produs, trebuie sa ne anuntati printr-un e-mail la adresa store@chanttal.ro si la numarul de telefon: +(4) 0722203046, in maxim 7 zile de la primirea produsului.
  4. 4.       Returnarea produselor se va face prin intermediul aceluiasi curier (cu care a fost expediata initial comanda), taxele fiind suportate de catre clientul ce doreste sa efectueze returul. Taxa de retur este de 20 Ron (suma ce va fi scazuta din valoarea ce trebuie restituita)
  5. Nu se accepta retur pentru extern si pentru prosusele efectuate pe comanda. In cazul in care clientul renunta la comanda inainte ca aceasta sa fie livrata se va pierde avansul.
  6. Te rugam sa ai in vedere ca produsele ajustate astfel incat sa corespunda cat mai bine caracteristicilor tale personale – (confectionate dupa dimensiunile dvs) nu pot fi returnate / schimbate. Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

In cazul deteriorarii produselor in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare de catre client, contravaloarea produselor si a transportului  va fi suportata INTEGRAL de catre client.

  1. 5.       Restituirea banilor se va efectua prin transfer bancar, costurile transferului fiind suportate in totalitate de catre client in maxim 14 zile de la data primirii returului.

Pentru a va putea returna contravaloarea produselor, va rugam sa luati legatura cu Departamentul Relatii Clienti INAINTE de a returna orice produs, pentru a ne furniza urmatoarele informatii:

-          Numele si prenumele dvs.

-          CNP-ul

-          Contul dvs. Bancar – IBAN (Atentie! – titularul contului trebuie sa fie persoana pentru care s-a emis factura)

  1. 6.       In cazul in care conditiile de retur sunt indeplinite, CHANTTAL va returna banii in termen de 14 zile calendaristice, din momentul in care coletul a ajuns la CHANTTAL.