Livrare

 

Livrare si transport

GRATUIT* pentru comenzile a caror valoare depaste 200 de RON.

Valoarea transportului este de 20 RON pentru comenzi mai mici de 200 de RON.

***Pentru zonele care nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat cu care lucram se percep km suplimentari. Valoarea pentru fiecare km este de 1.5RON.

Pentru comenzi la produse personalizate, care se efectueaza la comanda, se va percepe un avans de 50% din valoarea produsului, restul de plata se face ramburs la primirea coletului.

 Daca veti renunta la comanda, avansul se va pierde. Orice comanda pentru fabricarea unui produs care nu este pe stoc intra in categoria "produse fabricate special" si va fi livrata intre  10- 30 zile lucratoare(luni-vineri) din momentul emiterii comenzii. In conditiile in care comanda a fost primita dupa ora 13:00, se mai adauga o zi la termenul de livrare.

Daca doriti anumite ajustari la rochiile efectuate pe comanda, va trebui sa suportati taxa de transport tur-retur plus o taxa care va fi stabilita in functie de modificariile pe care le doriti( daca sunt modificari minore nu se percep taxe). 

Pentru comenzi la produse din categoria "Articole cu livrare rapida" transportul este de 18 RON.

 

Pentru zonele din Romania care se afla in aria de acoperire atat Fan Courier cat si Urgent Curier, taxa pentru transport este mentionata mai sus.

Pentru localitatile din afara ariilor de acoperire, se  va percepe o taxa calculata pe fiecare km parcurs de la locatia Fan Courier la adresa de livrare, iar costurile vor fi suportate de cumparator.

Durata de livrare este in medie de 10-30 de zile  de la data trimiterii comenzii. In cazul in care aceasta perioada este depasita, CHANTTAL va informa clientul prin e-mail, in termen de 7 zile lucratoare de la data trimiterii comenzii de catre acesta, caz in care clientul decide daca anuleaza comanda sau nu.

Ne rezervam dreptul  de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu isi indeplinesc  obligatiunile pecuniare sau de alta natura fata de CHANTTAL.

Modificarile asupra comenzii se vor sesiza intr-un e-mail la adresa store@chanttal.ro, termenul de livrare va fi de 20 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii asupra comenzii initiale.

Ne asumam dreptul de a anula orice comanda asupra carora se vor solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

 

*transportul este gratuit doar pentru zonele din Romania care se afla in aria de acoperire atat Fan Courier, Urgent Curier